Hoe correct lege verpakkingen inleveren?

BELANGRIJK BERICHT - NOODINZAMELING !

Deze zal plaatsvingen op:

  • dinsdag 01/12/20 - van 13-15u30 - Hermoo Kortenaken
  • woensdag 02/12/20 - van 9-11u30 - Belorta Borgloon

Inloggen met je paswoord

BELANGRIJK

Nog vragen over de campagne?

 

BEL GRATIS :

00800 7788 0000

 


(enkel in BeNeLux)

Inzamelcampagne 2020

De volgende inzamelcampagne start op 24/09/2020 en duurt ongeveer 3 maanden. Bedankt om met uw barcode naar de inzamelsite te gaan, je hebt geen uitnodiging nodig. Als uw BTW nummer niet wijzigt, kunt u elk jaar dezelfde barcode gebruiken. Bij een wijziging van uw BTW nummer, registreert u zich als nieuwe gebruiker en stuurt u ons een e-mail zodat we je oude gegevens kunnen verwijderen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de sites en hopen dat het goed met u gaat.

Belangrijke informatie met betrekking tot de corona-regels

Omdat we opstarten in corona tijden, moeten we met zijn allen bepaalde regels volgen. Als we de regels niet volgen, dan mag de inzameling niet doorgaan. Afvalinzameling en verwerking wordt beschouwd als essentiële sector (sanitaire veiligheid), en de werkgevers in die sector moeten  nauwgezet toekijken op de gezondheid van hun medewerkers. Daarom vragen wij u om volgende regels te respecteren:

  1. Onze inzamelploegen zullen werken binnen één centraal werkeiland (of twee, afhankelijk van de omstandigheden), dat wordt afgebakend om de sociale afstand van 1,5 m tussen het personeel en de bezoekers te vrijwaren.
  2. De teams zullen zelf de COVID19 regels volgen: mond-neus kapje, handschoenen, desinfectiespray en ontsmettingsgel.
  3. De sitehouders zullen mee zorgen voor éénrichtingsverkeer, en dit zowel bij het aanrijden en wegrijden als bij het afleveren van de zakken. Het kruisen van in- en uitgaande stromen moet vermeden worden.
  4. Samenscholing bij de aanleverzone moet ten allen tijde vermeden worden. Er mag nooit meer dan 1 aanlevering tegelijk plaatsvinden. Als iedereen de afstand van 1,5 m respecteert, zal alles vlotjes verlopen.
  5. Het dragen van een mondmasker is verplicht, naast de social distancing van 1,5 m.
  6. Dit jaar zal er op geen enkele inzamelsite koffie en frisdrank aangeboden worden. Hoewel wij die service van onze sitehouders in normale tijden ten zeerste appreciëren, hebben wij hen gevraagd om dit jaar hun bezoekers niet te verwennen, om op die manier samenscholing tegen te gaan.

Wij vragen u als professionele gebruikers om samen met ons de COVID19 regels te respecteren. Zo niet moeten de inzamelteams, verplicht door de overheid inpakken en vertrekken. Organisatoren van afvalinzamelingen, zelfs al helpen ze mee aan de sanitaire veiligheid van de bevolking, moeten er voor zorgen dat de ziekte COVID19 zich niet verder kan verspreiden. Wij hopen op uw begrip voor deze preventieve maatregelen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Het AgriRecover team

Bekijk de inzamelkalender.

Je vindt vast en zeker ook een inzamelpunt in jouw buurt! Waar, wanneer en hoe er ingezameld wordt, lees je op deze website.

Klik hieronder om de volledige lijst met inzamelpunten te raadplegen.

BELANGRIJK: het ophaalpunt Wal Agri, Rue de la Station 1, in Tilly werd geschrapt.

opzoeken
Wie houdt nu niet van cookies